8 Ağustos 2013 Perşembe

Bayramda bir cocugu sevindirmek ister misiniz?

Bugun bayram malum..

Hepimiz  bayram deyince hemen "ah nerede o eski bayramlar" nostaljisine gireriz. Kizlarin  aklinda geceden basucuna koydugu ama bayram sabahi ille de ayakları sıkan kırmızı rugan ayakkabilar, oglanlarin  aklinda bayramda toplayacagi harcliklar ve bunlari harcayacaklari catapatlar.. Hangimiz fazlaca yedigimiz sekerlerden ve cikolatalardan hastalanmadik?

Ama dikkatinizi ceken bir sey var mi? Hepimiz cocuklugumuzdaki bayramlari hatirliyoruz. Genclik yillarindaki bayramlari hatirlayan var mi? Bence anahtar kelime cocukluk. Cunku insan  cocukken saf bir sevinc yasiyor  ve bunu korkmadan ifade ediyor.

Hadi gelin o zaman bu bayram da baska bir cocuga destek olalim. O cocuk ki gunlerden beri yogun bakimda her seyden habersiz yatiyor. Bu yil bayram geldiginin de pek farkinda degil.

Berkin Elvan'dan bahsediyorum.



Biz facebookta bir yardimlasma baslattik. Benim gibi yurtdisinda yasayan Zeynep'in onculugundeki  "mektubum var" kampanyasina ek olarak su anda yogun bakimda yatan Berkin icin de bir "sifa battaniyesi" yapmaya karar verdik. Ve bunu facebookta duyurduk.

Once yurtdisinda yasayan Turklerden cevap geldi ama sonra Turkiye'den de destekcilerimiz artti. Dun Kanada'dan bugun Turkiye'den postalar yola cikti bile. Devami gelecek ve 56 parcalik bu battaniye tamamlanip  Berkin'e dualarimizla sifa verecek biliyorum..

Ozge , annesiyle birlikte yaptigi bu parcalari gondermeden once fotografini cekip gondermis bugun. Inanin benim icin en guzel bayram hediyesi oldu. 

  Tek korkumuz gec kalmak.. O yuzden siz de bu zincirin parcasi olmak istiyorsaniz lutfen bana mesaj yazin ve bir an once Berkin'e battaniyesini gonderelim .  Eminim  Berkin ,battaniyesi  uzerine ortuldugunde sizin tum iyiniyetlerinizi ve dualarinizi hissedecek..

Hamis : Katilmak isteyenler icin bilgi: 20 x 20 cm ebatinda sis ya da tig ile yapilmis parcalar orulecek. Renk, model vs onemli degil. Onemli olan sizin iyi niyetiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...